|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aslanapa, bilgileri, ilköğretim, kütahya, okulu, ortaca |
Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri Aslanapa KütahyaOrtaca İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaca İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaca İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaca İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ortaca İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ ATATÜRK milliyetçiligine bagli, insan haklarina saygili, Türkiye Cumhuriyetine karsi görev ve sorumluluklarini bilen ve bunlari davranis haline getirmis yurttaslar yetistirmek ![]() MİSYONUMUZ Çevresinde okul bulunmayan ilkögretim çagindaki çocuklarimizi okula kazandirip iyi bir egitim ve ögretim imkani sunarak onlari üst ögretim kurumlarina hazirlamak temel misyonumuzdur ![]() HEDEFİMİZ Akla ve bilime dayali gelismelere açik , çagdas düsünce yapisina sahip, arastirmaci, üretici, sorumluluk sahibi, gelecegin bireylerinin yetistiği; bütün öğrencilerin sevgi ve saygi dogasinda filizlendigi; insan haklarina saygili , hosgörülü nesillerin yetistigi; geçmisin isiginda gelecegine yön verebilen, bütün birimleri ile daha mutlu bir Türkiye için emek veren “Ideal Okul” olmaktir Ortaca İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Aslanapa Okulun Telefonu: 274 349 40 47 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ortaca Köyü Okulun Web Adresi: http://ortacaioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ortaca İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|