|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, emet, ilköğretim, kayıköy, kütahya, okulu |
![]() |
Kayıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Emet Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Emet KütahyaKayıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Kayıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Kayıköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kayıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1928 yılında üç yıllık olarak eğitim-öğretime açılan çevremizdeki en eski okullardan biridir ![]() ![]() ![]() 1946 yılından itibaren beş sınıflı ilkokul olarak eğitim-öğretime 1997 yılına kadar devam etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Emet Kayı İlköğretim Okulu olarak; Ne olmak istediğimizdir ![]() ![]() Vizyon; Yönümüzü belirler ve olağan dışı durumlarda yol gösterici olur ![]() Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, “Onlar” ve “biz” kavramı yerine “takım ruhuna” inansın, takım arkadaşının eksiklerini tamamlamaya çalışsın ![]() ![]() ![]() Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın ![]() Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz temiz bir çevrenin önemini kavrasın ve çevre bilinciyle hareket etsin, Velilerimiz en önemli destekleyicimiz olsun,Okulumuzdaki herkes görev ve sorumluluk tanımını iyi bilsin,kendi alanında tercih edilen olsun,Bütün personelimiz okulumuzda çalışmaktan,tüm öğrenciler bu okulda eğitim öğrenim görmekten haz alsın, Okulumuzda herkes teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha da iyiye ulaşmak için çalışsın,kendini yenileyip geliştirsin ![]() MİSYONUMUZ İlköğretim Okulu olarak, öğrencilerimizi, milli kimliğini kazanmış, iyi vatandaş,insanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık insan,çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen,eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek ,için varız! ![]() * 21 ![]() ![]() Kayıköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emet Okulun Telefonu: 274 475 30 57 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kayı Köyü Okulun Web Adresi: http://emetkayi ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: kayı43@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kayıköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|