|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kınık, kütahya, okulu, simav |
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Simav Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri Simav KütahyaKınık İlköğretim Okulu Hakkında - Kınık İlköğretim Okulu Tanıtım - Kınık İlköğretim Okulu Resimleri - Kınık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kınık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız ![]() Vizyonumuz Yarınlarından emin, geleceğe güvenle bakan, hep en iyiye istekli ve hep yeni ufuklar peşinde koşan bir okul olmak ![]() Kınık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Simav Okulun Telefonu: 274 521 7312 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kinikioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: simavkinik@gmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kınık İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|