![]() |
(Z)amansız Geri Dönüşler |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() (Z)amansız Geri DönüşlerMektuplarım küllenmiş kalbinin çeperlerine kar taneleri gibi çarpıp, eriyor; sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de, sandalyeleri ters çevrilmiş mekanların yalnızlığını yaşamayı göze alabileceğine inanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bin bir madrabazlıkla makyaj malzemeleri içinde en çok değer verdiğin Christian Dior'un pahalı göz kalemlerinden biriyle Makro İktisat sınavı için kopya kağıdı hazırladığım günleri ve yediğim bu haltı fark ettirmemek için yaptığım maymunluklara tahammül edemeyip, portakal kabuğuyla bana saldırdığın günleri geçmişimden silemem, sevgili ![]() Ölümcül karamsarlığımızın bilincimize zerk ettiği akrep zehri ile savaşıyor, umutlarımız ![]() ![]() Nefret ile aşk arasındaki ince çizgide dolaşmaktan yorulan bizler, karanlık dehlizlerde bilincimize batan her dikeni, akrebin iğnesiyle çıkartma telaşı içinde kaybolup gidiyoruz, sevgili ![]() ![]() ![]() Kiremit rengi şarapların yarenliğinde keskinleştiğim ya da giderek köreldiğim anları yaşıyorum, sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çağıldayan nefretimin keskin olduğu her dönemde öfkemin kızıllığı ne denli güçlü olursa olsun her an senin için endişeleniyorum sevgili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|