Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çukurca, domaniç, ilköğretim, kütahya, okulu, selçuk, veli, şehit

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Resimleri - Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu İletişim

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1943 yılında Devlet-Vatandaş işbirliği ile yanan ilkokul binasının yerine dört derslikli ve iki lojmanlı olarak inşa edilmiştirOkul adını köyden almaktadır1974-1975 yıllarında ana binadan 300 metre uzaklıkta 2 derslik ek bina yapılmıştırYapılan bu ek binada 1977-1978 Eğitim-Öğretim yılında Ortaokul açılmıştır18/10/1990 yılında ilkokul ile birleşerek ilköğretim okulu olmuşturDevlet-Vatandaş işbirliği ile yapılan bu binalara 3 derslik bina 1991 yılında eklenmiştir
1999 yılında İl Özel İdaresi tarafından eski okuldan 500-600 metre aşağıda bulunan şu anki bina 12 derslik olarak yapılmıştırVe bu binada eğitim öğretim devam etmektedirOkulumuz adını ise 01071999 yılında Bingöl Karlıova’da haince pusuya düşürülerek Şehit olan Uzman Çavuşumuz Veli SELÇUK’tan almıştır
Okulumuzdan şu ana kadar mezun olan öğrenci sayısı ise 585’dir

OKULUMUZUN BAŞARILARI

Okulumuzdan 2007 yılı OKS sınavlarına giren 14 öğrenciden 4 öğrenci Anadolu Lisesi ,
5 öğrenci Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır 2007 DPY Ve Bursluluk Sınavında
ise 4 öğrencimiz yatılılık 3 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır
Okulumuzdan 2008 yılı OKS sınavlarına giren 14 öğrenciden 1 Öğrenci Anadolu
Öğretmen Lisesi, 4 Öğrenci Anadolu Lisesi, 2 Öğrenci Sağlık Meslek Lisesi, 4 Öğrenci
Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır
2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı sonunda okulumuzdan 3 Öğrenci Anaolu Öğretmen Lisesi,
9 Öğrenci Anadolu Lisesi, 2 Öğrenci Sağlık Meslek Lisesi,13 Öğrenci ise Anadolu
Meslek Lisesine yerleşmiştir
2007 yılında okulumuz BEYAZ BAYRAK alarak örnek okul olma özelliğini sürdürmektedir

Okulumuz 2005-2006, 2006-2007 Eğitim Öğretim Yıllarında Kütahya Valiliğince Başarı
Belgesi ile ödüllendirilmiştir

Misyonumuz

Biz, Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Olarak ;
Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli Ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenime Öğrenci Yetiştirmek İçin Varız

Vizyonumuz

Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir

İNANDIĞIMIZ İLKELER

Bizi , Öğrencilerimizi,Velileri Ve Okulumuzun İçinde Bulunduğu Toplumu Yönlendirecektir

İşte Bütün Bu İlkeler;
Bizim Hep Birlikte Yapacağımız Çalışmaları Şekillendirecek Ve Alacağımız Kararları Etkileyecektir

inanıyoruz Ki

Kim olursa olsun bütün öğrencilerimize ve çalışanlarımıza insan olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz

inanıyoruz Ki

Kültürel değerlerimizi koruyup geliştirirken, ailemizi, yurdumuzu, milletimizi yürekten severiz ve vatanseverliğin ölçüsünü ona hizmette görürüz

inanıyoruz Ki

Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz,kendimizi sürekli yeniler, geliştiririz azla yetinmez, her zaman daha fazlasını isteriz

inanıyoruz Ki

Aklın ve bilimin ışığında pozitif düşünmeye,sorunun değil, çözümün bir parçası olmaya çalışırız

inanıyoruz Ki

Öğrencilerimize kıyaslayıcı, yargılayıcı ve onur kırıcı davranmayız, cezalandırmadan yana değiliz

inanıyoruz Ki

Herkese sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşırız

inanıyoruz Ki

Bu okulda öğretmenler, bu okulun öğretmeni olmakla, öğrenciler bu okulun öğrencisi olmakla övünürler

inanıyoruz Ki

Bilgiye ulaşma yollarını ve öğretmeyi öğretmeye çalışırızBütün öğrencilerimizin de öğrenebileceğine inanırız

inanıyoruz Ki

Değişim ihtiyacı ile geçmiş değerlerimiz arasındaki dengeyi koruruz

inanıyoruz Ki

Bütün çalışmalarımızın odak noktası ve varlık sebebimiz öğrencilerimizdir

inanıyoruz Ki

Biz, birbirimizi, öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririzBana ne demeyiz, sorunlara ilgisiz kalmayız

inanıyoruz Ki

Okul toplumu olarak yaratıcı düşünceyi ve bunun ortaya konmasını teşvik ederiz

inanıyoruz Ki

Her öğrencimizin farklı özellikleri olduğunu kabul ederiz, bunları eğitim için bir avantaj, bir zenginlik kaynağı olarak görüyoruz

Farkındayız Ki

Biz Farklıyız Yetenekli, Enerjik, Coşkulu Ve Üretkeniz

Biliyoruz ki

Sahip olma isteği, sahip olmaktan daha güçlüdür

İstemek yetmez, istemeyi de istemek gerekir ve biz istiyoruz

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç
Okulun Telefonu: 274 675 80 05
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Çukurca Beldesi
Okulun Web Adresi: wwwcukurcasvsiomebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 247497@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: İLÇEYE UZAKLIĞI : 10 Km
Metropol İçi / Dışı : Dışı
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Çukurca Şehit Veli Selçuk İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com