03-14-2008
|
|
hayalet
|
Dönsen Diyorum
Beklemek  Sessiz ve kimsesiz  Ne bir dönen ne bir seven  Ve zaman, ölüm, aşk hep benimle düşümde  
Aylardır bekliyorum gelmeni Hasretinle kavrulan şu yüreğime serpeceğin hayat dolu sözcüklerini düşlüyorum aylardır Tenimin teninde can bulmasını bekliyorum aylardır Tanrıya her el açışımda seni bana diliyorum 
Sensizliğin   ayının sonundayım Gözlerim hala direniyor yollarına Bedenimse bitkin Kurumuş toprak misali çatlak,susuz bitkiler gibi solgun Sensizlik   ay içinde yıprattı bedenimi Kabullenmedi yabancı ellerin döktüğü yada dökmeye çalistigi can suyunu Hala hasretle seni bekliyor, geleceğin güne adanarak
Sana adayacak iki şeyim var elimde Birincisi sunak olacak bedenim, ikicisi ise sana kurban edilecek yüreğim Dönsen Hani dönsen diyorum artık Bıraktığımız yerden olmasa da bıktığın o yerden; ama yeni bir heyecanla başlasak diyorum yarım kalan ilişkimize Sen yokken içimde büyüttüğüm umut tohumlarını eksem kalbine Bin bir umutla  Dönsen diyorum artık İçimde ki şu dinmeyen fırtınayı dindirsen Seni sessiz bekleyeceğime söz verirken için için yaklaşan ve bir anda kopuveren şu fırtınayı dindirsen 
Dönsen diyorum hani  Gelecek kişi sen olmaktan çok uzak biri olacak olsa da dönsen diyorum Gerçi sen hiç sen olmadın En azından yüreğindeki,yüreğimdeki sen olmadın Olamadın 
Dönsen diyorum bir gece ansızın Gittiğin gibi sessizce değil ama Neşeli ve içten  Karanlığa rağmen aydınlatsan ruhumu Geldiğini müjdeleyen geceye rağmen sen güneş gibi parıldasan Gecelerce bana yoldaş olan yıldızlara artık size ihtiyacı kalmadı Çünkü ben döndüm desen
Dönsen diyorum Hala sıcak yatağın sana ait yanı Hiç soğumasın diye hayallerimi yakarak ısıttığım yatağın sana ait yanı  Sen diyerek oraya, hani sana ait olan yana, yastığını koyarak uyumaya çalistigim yatağım(ız) Zamana inat sevişerek dünyaya meydan okuduğumuz mabedimiz Haberim olmadan gelsen ve yanıma, hiç soğumayan o sana ait yana sokulsan diyorum 
Dönsen diyorum Seni bekleyen bu beden, seni bekleyen bu yürek, seni beklediğim zaman bana kıymadan  Dönsen diyorum Dönsen  Ben seni beklerken ansızın ölmeden  Dönsen diyorum  
alıntı
|