|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, domaniç, durabey, ilköğretim, kütahya, okulu |
Durabey İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Durabey İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç KütahyaDurabey İlköğretim Okulu Hakkında - Durabey İlköğretim Okulu Tanıtım - Durabey İlköğretim Okulu Resimleri - Durabey İlköğretim Okulu İletişim ![]() Durabey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Durabey İlköğretim Okulu Domaniç merkeze 2km uzaklıkta bulunan Durabey Köyü'nde bulunmaktadır Okulumuz tek katlıdır ve 2 derslikten oluşmaktadır Ayrıca okulumuzda 1 adet Müdür Odası ile 1 adet araç-gereç odası da bulunmaktadır Okulumuz bünyesinde 1-2-3 sınıflar öğretim görmekte,4-8 sınıflar merkez Domaniç İlköğretim Okulu'na taşınmaktadır Okulumuzda 1 adet kadrolu öğretmen görev yapmaktadır![]() Durabey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç Okulun Telefonu: 274/6613562 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Durabey Köyü Okulun Web Adresi: http://durabeyioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 424488@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Durabey İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|