Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altay, bilgileri, fahrettin, gediz, ilköğretim, kütahya, okulu

Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Bilgileri Gediz Kütahya

Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Hakkında - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Tanıtım - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Resimleri - Fahrettin Altay İlköğretim Okulu İletişim

) 1957 yılında 1 EYLÜL İLKOKULU adıyla Eğitim ve öğretime açılmıştır

1970 Yılında meydana gelen depremden sonra okulumuz aynı isim altında YENİGEDİZ’e taşınmıştırOkulumuzun bulunduğu yer ESKİGEDİZ ismini almış ve belde olmuşturOkulumuz aynı binasında 1973 yılında FAHRETTİN ALTAY İLKOKULU adıyla tekrar hizmete açılmıştır1997 yılında 8 Yıllık Zorunlu Eğitime geçilmesiyle FAHRETTİN ALTAY İLKÖĞRETİM OKULU olarak hizmete devam edilmektedir

Okulumuz 2 bağımsız binadan oluşmaktadırAna binamız bodrum artı iki kattırEk binamız ise tek katlıdırOkulumuzun ek binası 2007 yılında hizmete girmiştirOkulumuzda Bilgisayar laboratuarı bulunmaktadır Okul bahçesi parke taşı ile örtülüdür

Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Gediz
Okulun Telefonu: (274) 423 01 19
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Camikebir MahCumhuriyet Cad Eskigediz Beldesi
Okulun Web Adresi: http://fahrettinaltayioomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: fahrettin_altay@mynetcom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Fahrettin Altay İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com