|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, domaniç, hisar, ilköğretim, kütahya, okulu |
Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri Domaniç KütahyaHisar İlköğretim Okulu Hakkında - Hisar İlköğretim Okulu Tanıtım - Hisar İlköğretim Okulu Resimleri - Hisar İlköğretim Okulu İletişim Hisar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1927 yılında devlet vatandaş işbirliği ile yapılmış olup 1928 yılında eğitim öğretime başlamıştır 1955 yılında içinde bulunduğumuz binanın alt katı yapılmış olup, ikinci kat ise 1991 yılında yapılmıştır Okulumuz 5 yıllık ilkokul olarak hizmet verirken 1997-1998 öğretim yılından itibaren 8 yıllık İlköğretim Okulu olarak hizmet vermeye başlamıştır Okulumuz adını ise Domaniç'in ilçe olmadan önceki adı alan Hisarköy'den almaktadır Hisar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Domaniç Okulun Telefonu: 274 661 30 30 Okulun Faksı: 274 661 44 64 Okulun Adresi: Hisar Mahallesi Bursa Caddesi Okul Sokak No : 2 Okulun Web Adresi: http://hisarioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hisar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|