![]() |
Affedin Beni... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Affedin Beni...Açtırdım kapılarını seni sevmeyene,derinlerdeki güzellikleri görmeyene…Sevgisizliklerine hapsettim seni… Affet beni gözlerim… Sana bakmayan gözlerin esiri etti ![]() çevirdim… Affet beni dizlerim… Gelmez yarin yolunda beklettim ![]() ![]() Affet beni sözlerim… Her acı sözü yutup;hep tatlı sözler söylettim ![]() ziyan ettim… Affet beni kollarım… Seni sarmayan kollara her daim açık beklettim ![]() Gelmeyince zalim yar,sevdalara seni açmamaya yeminler ettim… Affet beni gülüşlerim… Yalancı gülmelere kanıp gönülden gülmelerimle karşılık verdirdim ![]() Affet beni ellerim… Uzanmaz elleri tutmanı,hiç bırakmamanı senden bekledim ![]() soğukluğun yüreğime işlettin… Affet beni Yarabbim… Verdiğin bu canın hakkını veremedim… Yüreğimi bir kulun yaralamasına,gözlerimi ağlatmasına,Kollarımı bağlatmasına izin verdim… Affet beni yarabbim O’nu çok sevdim… ![]() Doğru zamanlarda yanlış insanlara,yanlış zamanlarda doğru insanlara mahkum oldu bu yürek… Belki doğruyu görmeye yetmedi gözlerim ![]() ![]() alıntı
|