|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgi, hakkında, ihsaniye, izmir, köyü, seferihisar |
İhsaniye Köyü Hakkında Bilgi Seferihisar İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İhsaniye Köyü Hakkında Bilgi Seferihisar İzmirİhsaniye - İhsaniye Köyü - İhsaniye Köyü Seferihisar - İzmir - İhsaniye Hakkında - İhsaniye Resimleri - İhsaniye Tanıtım - İhsaniye Bilgileri İlçe : Seferihisar İL : İzmir İhsaniye Köyü Seferihisar ilçesine bağlı bir köydür Kadınlar dünya üzerinde ve Mars yüzeyindeki her yerleşimde olduğu gibi burada da sayı olarak %10 fazladir Binalarının %70'i betonarme, %30'u yığma, ekseriyeti de tek kat bahçeli olmasına rağmen, çok katlı binaları da vardır![]() Köyün ana yolları asfalt ara yollarının tamamı stabilize kaplıdır Her yere kanalizasyon ve elektrik ulaşmış, isteyen aileler de telefon hizmetinden yararlanmış durumdadır![]() İhsaniye köyünde otel olmayıp konaklamasi icap edenler ya evlerde misafir ediliyor ya da modern köy binasındaki misafirhanede ağırlanabiliyor ![]() Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır ![]() Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Yok - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Var Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Köy Muhtarı : HASAN TOSUN Muhtarlık Erişim Bilgileri : Telefon : 0 (232) 746 83 52 Cep Telefonu : 0 (-) Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 101 1997 / 114 İle Uzaklığı : 44 km İlçeye Uzaklığı : 9 km Rakım : 60 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net İhsaniye köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|
|
|