Çatak Köyü Hakkında Bilgi Kiraz İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çatak Köyü Hakkında Bilgi Kiraz İzmirÇatak - Çatak Köyü - Çatak Köyü Kiraz - İzmir - Çatak Hakkında - Çatak Resimleri - Çatak Tanıtım - Çatak Bilgileri İlçe : Kiraz İL : İzmir Çatak, Kiraz ilçesine 12 km uzaklıktadır en önemli köylerinden biridir Yaklaşık olarak 12 adet çağlayan ve şelalesiyle ünlüdür Doğal ve sade güzellikler içinde yaylaları meşhurdur Ayrıca yaylalarında yaban keçileri, yabani orman kurdu, vahşi yabani atlar ve karacalar vardır![]() Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır ![]() Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Var / Faal - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Var Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Köy Muhtarı : MEHMET ÖZTÜRK Muhtarlık Erişim Bilgileri : - Telefon : 0 (232) 573 33 52 Cep Telefonu : 0 (543) 570 02 04 Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 479 1997 / 419 İle Uzaklığı : 155 km İlçeye Uzaklığı : 10 km Rakım : 550 m ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Çatak köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
|
|
|