![]() |
Türkönü Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkönü Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmirTürkönü - Türkönü Köyü - Türkönü Köyü Ödemiş - İzmir - Türkönü Hakkında - Türkönü Resimleri - Türkönü Tanıtım - Türkönü Bilgileri İlçe : Ödemiş İL : İzmir Türkönü, İzmir ilinin Ödemiş ilçesine bağlı bir köydür ![]() ![]() ![]() ![]() Antik Yunan ve Roma zamanından kalma tarihi kalesi ve mezar taşlarıyla ünlü bu köy mazisindeki büyüklüğü ve önemini günümüzde kaybetmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkönü köyünün geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır ![]() Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanır ![]() Sağlık Evi - Yok Sağlık Ocağı - Yok İlköğretim Okulu Yok - Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok - PTT Acentası Yok Su Şebekesi Var Kanalizasyon Var Köy Muhtarı : CENGİZ ŞEN Muhtarlık Erişim Bilgileri : - Telefon : 0 (232) Cep Telefonu : 0 (-) Demografik Bilgiler : Nüfusu : 2000 / 408 1997 / İle Uzaklığı : 121 km İlçeye Uzaklığı : 8 km Rakım : 130 m Kaynak : Vikipedi, özgür ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Türkönü köyüne ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türkönü Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmir |
![]() |
![]() |
#2 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Türkönü Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmirköyümü çok seviydrum |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türkönü Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmir |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cevap : Türkönü Köyü Hakkında Bilgi Ödemiş İzmirGüzel bir ismi var ![]() |
![]() |
![]() |
|