|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, fatma, hasan, ilköğretim, izmir, okulu, selçuk, önal |
![]() |
Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmirHasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Hakkında - Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Tanıtım - Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Resimleri - Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1933 yılında köy halkının katkılarıyla 2 derslikli olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2003 Yılında Hayırsever Fatma Önal tarafından İzmir Valiliğinin başlatmış olduğu “Yaptır Okulunu Yaşat adını”kampanyası çerçevesinde imzalanan protokolle 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatına başlanmış olup,kaba inşaatı Hayırsever tarafından diğer bölümleri İl Özel İdaresi Selçuk Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Köy halkının katkılarıyla tamamlanmıştır ![]() 2005-2006 öğretim yılında eğitim öğretime açılmış olup, 1-5 ![]() ![]() 2006-2007 Öğretim yılı başında İlçe Milli Eğitim Komisyonu kararıyla 6,7,8 sınıf öğrencileri taşıma kapsamından çıkarılarak yeni yapılan okulda eğitimlerine devam etmeleri sağlanmış olup ,okulun statüsü 8 yıllık ilköğretim okulu haline dönüştürülmüştür ![]() Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk Okulun Telefonu: 232 8950187 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Gökçealan Köyü Okulun Web Adresi: İZMİR-SELÇUK (Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Gürcan TEZCAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hasan Fatma Önal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|