|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, cengiz, ilköğretim, izmir, okulu, topel, torbalı |
Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri Torbalı İzmirCengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Tanıtım - Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri - Cengiz Topel İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cengiz Topel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cengiz Topel İlköğretim Okulu İzmir Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cengiz Topel İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Cengiz Topel İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Cengiz Topel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Torbalı Okulun Telefonu: 232 856 16 16 Okulun Faksı: 232 856 07 55 Okulun Adresi: Ertuğrul Mah 3035 Sk![]() Okulun Web Adresi: www ctopelioo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 313358@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cengiz Topel İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|