|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| akyurt, bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, tire |
Akyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akyurt İlköğretim Okulu Bilgileri Tire İzmirAkyurt İlköğretim Okulu Hakkında - Akyurt İlköğretim Okulu Tanıtım - Akyurt İlköğretim Okulu Resimleri - Akyurt İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akyurt İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Akyurt İlköğretim Okulu İzmir Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akyurt İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akyurt İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akyurt İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Akyurt İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Akyurt İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tire Okulun Telefonu: (232) 5290304 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Akyurt Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 570219@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Merkeze Uzaklığı ( Km ) 15 Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: 1 Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Akyurt İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|