|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| avni, bilgileri, gülbahçe, ilköğretim, izmir, kaya, kokucu, okulu, urla |
Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmirGülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Hakkında - Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Tanıtım - Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Resimleri - Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gülbahçe’de eğitim-öğretim faaliyetleri mahallenin kuruluş tarihi olan 1923 tarihine dayanır Bu tarihte üç derslikli olarak açılan okul 1934 yılında beş derslikli ilkokul olarak eğitim hizmetlerinde kullanılır Bu binalar günümüze ulaşmamıştır![]() Gülbahçe İlkokulu 1942 yılında günümüzde Ana Sınıfı olarak kullanılan mahalle meydanındaki binaya taşınır ve 1978 yılına kadar eğitim-öğretim faaliyetleri bu binada yürütülür ![]() 1978 yılında şu an içinde bulunduğunuz binanın yapımı ile Gülbahçe İlkokulu bu binaya taşınmış ve eski okul binası Gülbahçe Ortaokulu olarak hizmete devam etmiştir ![]() 1997/1998 Öğretim yılından itibaren Sekiz Yıllık Zorunlu İlköğretim Uygulamasına geçilmesinin ardından İlkokul ve Ortaokul olmak üzere iki ayrı kurum halinde çalışan mahallemiz okulları birleşerek Gülbahçe İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() Binanın yetersizliği nedeniyle ikili öğretim yapan okul, 1998 yılında hayırsever Avni Kaya KOKUCU adına yaptırılan ek binanın hizmete girmesi ile Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Urla Okulun Telefonu: 232-7657767 Okulun Faksı: 232-7657767 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www avnikayakokucu meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 621210@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gülbahçe Avni Kaya Kokucu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|