|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, sekizeylül, selçuk |
Sekizeylül İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sekizeylül İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuk İzmirSekizeylül İlköğretim Okulu Hakkında - Sekizeylül İlköğretim Okulu Tanıtım - Sekizeylül İlköğretim Okulu Resimleri - Sekizeylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sekizeylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : * Okulumuz 24 10 1960 tarihinde 442 öğrenci, 9 öğretmen ve 1 müdür ile öğretime başlamıştır![]() * İnşaat kısmı 30 04 1963 Tarihinde başlamış olup,24 l0 1963 tarihinde hizmete girmiştir olup, tam olarak 211 200 TL harcanmıştır![]() * İnşaat alanı 678 5 m2 dir 1987 yılında okul güney bahçesi belediye tarafından yol için istimlak edilerek bahçe olarak kuzey cepheden tapusuz olarak yer verilmiştir Okulun tam alanı 4110 m2 dir![]() * 1987 yılında okulun içinde olan WC ler okulun doğu cephesindeki bahçeye yapılmıştır![]() * 1999 Yılında ek binanın yapımına başlanmış olup, 18 derslik ,1 Anasınıfı ve 4 idare odası ile 15 Eylül 2000 ayında hizmete girmiştir Ek bina toplam 551m2’dir![]() Sekizeylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Selçuk Okulun Telefonu: 232 892 64 01 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: İzmir Selçuk Sekizeylül ilköğretim okulu Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Nilüfer SEVİNÇ Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sekizeylül İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|