|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, eylül, ilköğretim, izmir, okulu, urla |
12 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
12 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Urla İzmir12 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 12 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - 12 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 12 Eylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() 12 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Urla 12 Eylül İlköğretim Okulu,1926 yılında 12 Eylül İlkokulu olarak İlçe İlköğretim Müdürlüğü ile beraber şu anki okulun yanındaki parkta ,ahşap bina şeklinde yapılarak faaliyete geçmiş,bu okul 22/02/1965 yılında yanmıştır Okulumuz öğrencileri çevre okullara dağıtılmıştır![]() Urla 12 Eylül İlköğretim Okulu,adını Urla�nın kurtuluş günü olan 12 Eylül�den almış olup Türk askerleri Seferihisar�dan Urla�ya şu an okulumuzun önünden geçen Kurtuluş Yolu�ndan geçerek girmişlerdir Okulumuz, yanan eski okulun yerine bugünkü yerinde 1967 yılında 5 derslikli olarak yapılmış olup eğitim öğretim faaliyetlerini 1998 yılına kadar bu ana binada sürdürmüştür 1998 yılında ana binanın yanına yapılan ek bina 1 katıyla ve 2004 yılında ek binanın 2 katıyla derslik sayısı (6 derslik) arttırılmıştır![]() Okulumuz şu an 2 idareci,19 öğretmen ve 1 hizmetliyle eğitim öğretim faaliyetlerini devam ettirmektedir ![]() 12 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Urla Okulun Telefonu: 232-7541029 Okulun Faksı: 232-7541029 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://urla12eylul k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 392894@meb k12 tr Okulun Müdürü: GÜRSEL SAYGILI Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 12 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|