![]() |
>>>İnsanız<<< |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
>>>İnsanız<<<![]() İnsan kendi içine kapandığı zaman dışarı çıkması zor oluyor Ve insan; niye içine bu denli kapanmaya hazır yaşıyor bilmiyorum ![]() Sanırım bir süre sonra hep aynı cümle kulaklarda çınlıyor; Yalnızız bu dünyada, yalnız geldik, yalnız gideceğiz Yaşam insanı kendinden alıp, kimlere veriyor ve kimseler” o yaşamı kimbilir ne hale getiriyor ![]() İnsan kendi içine kapandığı zaman dışarı çıkması gerçekten çok zor oluyor… Ve insan; niye içini bu denli acıtmak için yaşıyor bilmiyorum… ![]() Sanırım bir süre sonra hep aynı cümle kulaklarda çınlıyor; Bu dünyada kime inanıp, kime inanamayacağını asla bilemezsin Yaşam insanı hangi denizden alıp, hangi fırtınaya sürüklüyor ve o fırtına bizi hangi limana atıp, nasıl kırıp döküyor… Ve insan niye içini bu denli karartmak için yaşıyor bilmiyorum Sanırım bir süre sonra hep aynı cümle kulaklarda çınlıyor; Bir karartma gününde yüreğim ve hep öyle kalacak İnsan kendi içine kapandığı zaman gökyüzünü görmesi zor oluyor Ve insan; niye bu denli toprağa bakıyor bilmiyorum ![]() Sanırım bir süre sonra hep aynı cümle kulaklarda çınlıyor; Yüreğim sanki kör olmuş, hiçbir şeyi görmüyor ![]() İnsan kendi içine kapandığı zaman melodiyi duyması zor oluyor ![]() Ve insan neden notaları ardı sıra okumuyor bilmiyorum ![]() Sanırım bir süre sonra hep aynı cümle kulaklarda çınlıyor; Hayat müziği benim yüreğimde artık söylenmiyor” Yazık İnsanız; yokluğumuz varlığımız bir ![]() Yaşam insanı kendinden alıyor, Birilerine veriyor ve kimse o kimseler” Yaşamı kim bilir ne hale getiriyor İnsanız işte… İnsanız
Aybike Gürbüzer
|