|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çalıköy, denizli, ilköğretim, okulu, tavas |
Çalıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çalıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliÇalıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Çalıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Çalıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Çalıköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Çalıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilk olarak 1957 yılında Eğitim ve Öğretime açılmıştır Bu tarihten itibaren kesintisiz olarak 1999 tarihine kadar devam etmiş 1999-2000 yılları arasında kapalı kalmış 2001 de yeniden açılmış ve günümüze kadar faaliyetini sürdürmüştür![]() Çalıköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: (258) 628 63 36 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çalıköy Köyü Okulun Web Adresi: http://calikoyioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 832867@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çalıköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|