Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayşe, bilgileri, denizli, ilköğretim, konakçı, okulu, tavas, ulukent, öğretmen, şehit

Ulukent Şehit Öğretmen Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ulukent Şehit Öğretmen Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli

Ulukent Şehit ÖğrAyşe Konakçı İlköğretim Okulu Hakkında - Ulukent Şehit ÖğrAyşe Konakçı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulukent Şehit ÖğrAyşe Konakçı İlköğretim Okulu Resimleri - Ulukent Şehit ÖğrAyşe Konakçı İlköğretim Okulu İletişim

Ulukent Şehit ÖğrAyşe Konakçı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Kasabamızda Eğitim Öğretim 1929 yılında "Uluköy İlkokulu"nun hizmete açılmasıyla başlamıştırBu okul 3 derslikli olarak yapılmış 1968 yılında 2 derslik daha yapılmıştır1974 yılında 5 sınıflı okul binası yapılınca eski 3 derslik yıkılmıştır1976 yılında Orta Okul hizmete girdiğinde 2 deslik Orta Okul hizmeti görmüştür1977 yılında 1 derslik ilave edilmiş ancak bu da yetersiz kalınca 1987 yılında Belediye ve köyler birliğinin katkılarıyla 4 derslik daha yapılmıştır

22101990 tarihinde ULUKENT İLKÖĞRETİM OKULU olarak birleşmiş ve eğitim-öğretim görevini bu ad ile sürdürürken 22111993 tarihinde ULUKENT ŞEHİT ÖĞRETMEN AYŞE KONAKÇI İLKÖĞRETİM OKULU adını alarak isim değişikliğine uğramıştır

Misyonumuz

Okulumuzdaki tüm öğrencilerin dünya çapında kalite seviyesine ulaşmaları, rekabet güçlerini arttırmaları için uygun eğitim imkanları ve ortamları hazırlamak

Vizyonumuz

Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda;
Doğru,Dürüst,
Çağdaş, Araştırmacı,
Özgüvenini kazanmış,
Güzel ülkemizi;
Hak ettiği yere getirmek için,
Sürekli çalışan,
Bireyler yetiştirmektir

Ulukent Şehit ÖğrAyşe Konakçı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas
Okulun Telefonu: (0 258) 641 10 16
Okulun Faksı: (0 258) 641 10 06
Okulun Adresi: Ulukent Kasabası
Okulun Web Adresi: http://ulukentmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 248586@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Ulukent Şehit ÖğrAyşe Konakçı İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com