Ulukent Şehit Öğretmen Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ulukent Şehit Öğretmen Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Bilgileri Tavas DenizliUlukent Şehit Öğr Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Hakkında - Ulukent Şehit Öğr Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ulukent Şehit Öğr Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Resimleri - Ulukent Şehit Öğr Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu İletişim![]() Ulukent Şehit Öğr Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Kasabamızda Eğitim Öğretim 1929 yılında "Uluköy İlkokulu"nun hizmete açılmasıyla başlamıştır Bu okul 3 derslikli olarak yapılmış 1968 yılında 2 derslik daha yapılmıştır 1974 yılında 5 sınıflı okul binası yapılınca eski 3 derslik yıkılmıştır 1976 yılında Orta Okul hizmete girdiğinde 2 deslik Orta Okul hizmeti görmüştür 1977 yılında 1 derslik ilave edilmiş ancak bu da yetersiz kalınca 1987 yılında Belediye ve köyler birliğinin katkılarıyla 4 derslik daha yapılmıştır![]() 22 10 1990 tarihinde ULUKENT İLKÖĞRETİM OKULU olarak birleşmiş ve eğitim-öğretim görevini bu ad ile sürdürürken 22 11 1993 tarihinde ULUKENT ŞEHİT ÖĞRETMEN AYŞE KONAKÇI İLKÖĞRETİM OKULU adını alarak isim değişikliğine uğramıştır![]() Misyonumuz Okulumuzdaki tüm öğrencilerin dünya çapında kalite seviyesine ulaşmaları, rekabet güçlerini arttırmaları için uygun eğitim imkanları ve ortamları hazırlamak ![]() Vizyonumuz Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru,Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hak ettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() Ulukent Şehit Öğr Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavas Okulun Telefonu: (0 258) 641 10 16 Okulun Faksı: (0 258) 641 10 06 Okulun Adresi: Ulukent Kasabası Okulun Web Adresi: http://ulukent meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 248586@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ulukent Şehit Öğr Ayşe Konakçı İlköğretim Okulu Resimleri :Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|