|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ahmet, bilgileri, buldan, bölge, denizli, ilköğretim, okulu, tuncay |
Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Buldan Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Buldan DenizliAhmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu İletişim ![]() Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1982 yılında tek katlı beş sınıflı ilkokul,1984 yılında ilave katlar yapılarak 1985 yılından itibaren İlköğretim Okulu olarak hizmet vermeye devam etmiştir ![]() 2000 yılında hayırsever işadamı Ahmet Tuncay esi adına yaptırmış olduğu yurt binamızın hizmet vermeye başlamasıyla 2000-2001 eğitim öğretim yılından itibaren pansiyonlu ilköğretim okulu olarak eğitim öğretime hizmet vermiştir 2007-2008 yılında Yatılı İlköğretim Bölge Okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir![]() Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Buldan Okulun Telefonu: (258) 431 33 04 - (258) 431 39 95 Okulun Faksı: (258) 431 92 16 Okulun Adresi: Düzalan Mahallesi Aydın Caddesi No:66 Okulun Web Adresi: http://www ahmettuncayyibo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 965686@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ahmet Tuncay İlköğretim Bölge Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|