|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, denizli, durmuş, ilköğretim, merkez, necdet, okulu |
Dr. Necdet Durmuş İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dr. Necdet Durmuş İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliDr Necdet Durmuş İlköğretim Okulu Hakkında - Dr Necdet Durmuş İlköğretim Okulu Tanıtım - Dr Necdet Durmuş İlköğretim Okulu Resimleri - Dr Necdet Durmuş İlköğretim Okulu İletişim![]() Dr Necdet Durmuş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Okulumuz Denizli Merkez İlçeye bağlı Bağbaşı kasabasında Kervansaray Mahallesinde bulunmaktadır Adını yapımında büyük katkı sağlayan ilimizin yetiştirdiği ender insanlardan Göz Doktoru Sayın; Dr Necdet Durmuş'tan almıştır Eğitim öğretime katkıları devam etmektedir![]() Okulumuz üç katlı betonarme bir yapıdır 1996 yılında inşaatı tamamlanmış ve aynı yıl eğitim öğretime açılmıştır İhata duvarları yapılmış olup okulun dört etrafı yoldur![]() Isıtma sistemi: Kaloriferli Okulumuzda 18 derslik, 4 adet idari oda, 1 rehberlik odası, 1 öğretmenler odası, 2 resim ve İş teknik sınıfı, Düzenli olarak hazırlanmış ve malzeme yönünden zengin 1 Adet Fen Bilgisi laboratuarı, 1 Adet Teknoloji sınıfı, 1 adet 15+1 Bilişim Teknolojileri sınıfı,1 Kantin mevcuttur Odun kömür deposu bahçeye ayrı olarak yapılmıştır Kız ve erkek tuvaletler 2 ve üçüncü katlardadır 1 katta öğretmen tuvaleti bulunmaktadır Arşiv yapılmıştır![]() Okulumuza ait tamamı betonarme 6684 metrekare bahçe ve spor sahası vardır Bahçe düzenlemesi tamamen bitirilmiş durumdadır Ağaçlandırılan bölümler ile oyun alanları birbirinden ayrılmıştır Mükemmel bir bahçe düzenlemesi sahiptir![]() Okulumuz Bağbaşı ilköğretim öğrencilerine hizmet vermektedir Taşımalı öğrencimiz yoktur![]() 8 Yıllık Kesintisiz Eğitim kapsamında eğitim öğretime devam etmekte olup, ikili öğretim yapmaktadır Tüm sınıflar üçer şubedir İkili öğretimi sürdürdüğü için derslik konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır Spor salonu yapılabilecek bir alana sahiptir![]() Yeterli ders araç ve gerecine sahiptir Bilgisayar laboratuarı 2009 yılında kurulmuş olup, (15+1) Okulumuzda her Eğitim Öğretim yılı sonunda Resim ve Teknoloji Tasarım sergileri açılmakta veliler, öğrencilerin yaptıkları işleri görebilmektedir![]() Öğretim yılı sonunda geleneksel yemeğimiz devam etmektedir Yılsonunda velilerimizin katkısıyla öğrencilerimize yemek verilmektedir Bu yemeğe çevre haklıda davet edilerek okulla kaynaşmaları sağlanmaktadır![]() Dr Necdet Durmuş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 2664487 Okulun Faksı: 258 2662601 Okulun Adresi: Kervansaray Mah Fatih Cad No:4 BağbaşıOkulun Web Adresi: http://drnecdetdurmusioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 383906@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Dr Necdet Durmuş İlköğretim Okulu Resimleri :![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|