|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, gölbaşı, ilköğretim, kale, okulu |
![]() |
Gölbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gölbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri Kale DenizliGölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Gölbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Gölbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Gölbaşı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gölbaşı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1989 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() Bilgisayar sınıfımız 2002 yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() Sınıflarımızda bulunan televizyon, VCD player, bilgisayar gibi araçlardan faydalanılarak eğitim öğretim ortamı zenginleştirilmektedir ![]() Gölbaşı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale Okulun Telefonu: Okulun Faksı: 258 6745220 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://golbasiio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 248275@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gölbaşı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|