Denizlide Bulunan Özel Dershaneler |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Denizlide Bulunan Özel DershanelerDenizli Özel Dershaneler - Denizli Özel Dershaneler Adresleri - Denizli İlçeleri Özel Dershaneler Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / ACIPAYAM Adı: İMGE DERSHANESİ Adresi: ESKİ HASTAHANE CADDESİ NO:12 A BLOK:1-2 KAT, B BLOK:1-2 KAT ACIPAYAM/DENİZLİ Telefon Numarası: 2585182620 Faks Numarası: E-mail Adresi: acipayam_imge@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / ACIPAYAM Adı: ÖZGÜN Pİ ANALİTİK DERSHANESİ Adresi: AŞAĞI MAHALLE HASTANE CADDESİ BELEDİYE SARAYI KARŞISI O TAYFUN DEMİRAY İŞHANI KAT:1-2-3-4 ACIPAYAM/DENİZLİ Telefon Numarası: 2585182458 Faks Numarası: E-mail Adresi: yeshimakkus@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / ACIPAYAM Adı: YENİ YORUM DERSHANESİ Adresi: AŞAĞI MAHALLE ÇİFTLİK CADDESİ NO:9 ACIPAYAM/DENİZLİ Telefon Numarası: 2585182211 Faks Numarası: E-mail Adresi: acipayam@yorumdershanesicom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / ACIPAYAM Adı: YILDIZ MELTEM FEN DERSHANESİ Adresi: BELEDİYE İŞHANI KAT:4-5 ACIPAYAM/DENİZLİ Telefon Numarası: 2585183088 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / BULDAN Adı: MELTEM FEN DERSHANESİ BULDAN ŞUBESİ Adresi: KURTULUŞ MAHATATÜRK CADDESİ NO:10 BULDAN/DENİZLİ Telefon Numarası: 2584315747 Faks Numarası: E-mail Adresi: mtamer79@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / BULDAN Adı: SEÇKİN Pİ ANALİTİK DERSHANESİ Adresi: ÇARŞI MAHÇARŞI CADNO:16 BULDAN / DENİZLİ Telefon Numarası: 2584315656 Faks Numarası: E-mail Adresi: pianalitikbuldan@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / ÇAL Adı: ÇAL GENÇ KARİYER DERSHANESİ Adresi: İSMAİLLER MAHALLESİ PTT CADDESİ NO:28 ÇAL/DENİZLİ Telefon Numarası: 2587512372 Faks Numarası: E-mail Adresi: calcagridershanesi@gmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / ÇİVRİL Adı: ÇAĞDAŞ DORUK DERSHANESİ Adresi: ÇARŞI MAH 1 NOLU BELEDİYE İŞHANI KAT:3 ÇİVRİL DENİZLİ Telefon Numarası: 2587137949 Faks Numarası: E-mail Adresi: cagdasdorukdershanesi@gmailco m Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / KALE Adı: KALE BAŞARIYA ÇAĞRI DERSHANESİ Adresi: ÇEVHERPAŞA MAHALLESİ ATATÜRK CADDESİ NO:4 Telefon Numarası: 2586711001 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: ÇAMLIK BAŞARI DERSHANESİ Adresi: ÇAMLARALTI MAH KINIKLI CAD NO:23 Telefon Numarası: 2582138898 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: ÇAYBAŞI ÇÖZÜM DERGİSİ DERSHANESİ Adresi: ÇAYBAŞI MAHALLESİ 1604 SOKAK NO:3 KAT:BODRUM-ZEMİN-ASMA-1-2-3-4-TERAS / DENİZLİ Telefon Numarası: 2582639966 Faks Numarası: E-mail Adresi: cozumdershanesi99930865@gmail com Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ AÇI DERSHANESİ Adresi: ÇAYBAŞI MAHALLESİ 1586 SOKAK NO:21 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582428851 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ FİNAL DERGİSİ DERSHANESİ Adresi: DELİKLİÇINAR MAHATATÜRK BULVARI 672SOKAK NO:2 KAT:2-3-4-5-6 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582619264 Faks Numarası: E-mail Adresi: denizlifinal@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ KAVRAM DERSHANESİ Adresi: MUSTAFA KEMAL BULVARI ÖZER İŞHANI Telefon Numarası: 2582643474 Faks Numarası: E-mail Adresi: denizli@kavramcomtr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ PİANALİTİK DERSHANESİ Adresi: YÜCEBAĞ MAH835 SOK NO:10 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582423261 Faks Numarası: E-mail Adresi: pianalitikdenizli@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: DENİZLİ SINAV DERSHANESİ Adresi: ÇAYBAŞI MAHALLESİ 1583 SOKAK NO:33 KAT:ZEMİN+1+2+3 / DENİZLİ Telefon Numarası: 2582612020 Faks Numarası: E-mail Adresi: denizlisinav@hotmailcom Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / MERKEZ Adı: FİNAL DERGİSİ DERSHANESİ PAMUKKALE ŞUBESİ Adresi: YÜCEBAĞ MAH 836SOKAK NO:4 DENİZLİ Telefon Numarası: 2582655909 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / SARAYKÖY Adı: ÖZGE PİANALİTİK DERSHANESİ Adresi: ATATÜRK CAD İSTASYON MEYDANI NO:7 KAT:ZEMİN-1-2-3 SARAYKÖY/DENİZLİ Telefon Numarası: 2584154644 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: DENİZLİ / TAVAS Adı: TAVAS BAŞARIYA ÇAĞRI DERSHANESİ Adresi: SAMANLIK MAH YUMURTACILAR SOKAĞI NO:60 KAT:1-2 TAVAS/DENİZLİ Telefon Numarası: 2586130700 Faks Numarası: E-mail Adresi: tavascagridershanesi@hotmailc om |
|