|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, denizli, gültepe, ilköğretim, merkez, okulu, reşat, vural |
Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliGültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Hakkında - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Tanıtım - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Resimleri - Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun açılması için 13 02 1998 Tarihinde Valilik Onayı alınmış olup Hacı Ahmet Paralı ve Gümüşler Ahmet Sami Uslu İlköğretim Okullarından Nakil Öğrenci kaydederek Eğitim - Öğretime başlanmıştır 1999-2000 Eğitim - Öğretim Yılında İkili Öğretime geçilmiştir 2003-2004 Eğitim Öğretim Yılında 5 6 7 ve8 sınıfları Şehitler İ Ö O na nakledilerek tekrar normal Eğitim-Öğretime geçilmiş, 2004-2005 Eğitim - Öğretim Yılında derslik sayısının yetersiz olması nedeniyle tekrar İkili Öğretime geçilmiştir Okulumuz 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı,1 Rehber Öğretmen,1 BT Formatörü,1 Ana Sınıfı Öğretmeni ,9 Branş, 9 Sınıf Öğretmeni, 1 Hizmetli, 450 Öğrencisi ile ve 1 BT Sınıfı, Fen ve Teknoloji Lab , 1 Ana Sınıfı, 7 dersliği ile eğitim öğretime devam etmektedir![]() Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 3779878 Okulun Faksı: 258 3779878 Okulun Adresi: Gültepe Mah 4543 Sokak GümüşlerOkulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: 753@meb k12 trOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuza Gültepe Şehir İçi Minibüs ve Belediye Otobüsleri ile kolayca ulaşabilirsiniz ![]() Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gültepe Reşat Vural İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|