Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, çivril, denizli, ilköğretim, karabedirler, okulu

Karabedirler İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karabedirler İlköğretim Okulu Bilgileri Çivril Denizli

Karabedirler İlköğretim Okulu Hakkında - Karabedirler İlköğretim Okulu Tanıtım - Karabedirler İlköğretim Okulu Resimleri - Karabedirler İlköğretim Okulu İletişim

Karabedirler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

OKULUN AÇILIŞ TARİHİ :1932

OKUL ADINI NEREDEN ALMAKTADIR:Okulun Adı köyümüzün kurucusu olan Karabedir isimli kişiden gelmiştirBuna göre: Karabedir ,Karahalil,Karahasan ve Delihıdır adlı dört kardeş varmışBunların her biri birbirine yakın dört ayrı mevkiye yerleşmişlerZamanla nüfusları çoğalan bu aileler kendi adları ile anılan bugünkü KARABEDİRLER,KARAHALLI,KARBASA N ,VE DELİHIDIRLI köylerini kurmuşlardır

KURUMUMUZUN TARİHÇESİ :

Köyümüz yeni yazı ile eğitim-öğretime 1927 yılında başlamış ve eğitim -öğretim köy odalarıyla bazı evlerde gerçekleştirilmiştir

1929 yılında ise köylü kendi emeği ile; 3 sınıflı bir okul yapmış ,1962 yılına kadar bu okulda eğitim öğretime devam edilmiştir

1962 yılında Köylü –Devlet işbirliği ile 3 sınıf,müdür odası ve mutfaktan oluşan taş duvarlı betonerme bina yapılmıştırBu binanın da yeterli olmaması nedeniyle yine köylü devlet işbirliği ile 1976 yılında yeni bir bina yapılmıştırBu bina Mart 1977 de eğitim öğretime açılmıştır

Son olarak devlet tarafından yaptırılan ve 1997-1998 Eğitim –Öğretim yılında faaliyete giren binamızda halen eğitim –öğretim faaliyetleri devam etmektedir

KURUMUMUZUN YAPISI :

Kurumumuzun tüm alanı 924 m2 dir Kurum binası üç katlı olup, kaloriferlidir Kurumumuzda 15 sınıf ,1 fen ve teknoloji laboratuarı ,2 idari oda ,1 çok amaçlı salon ve 1 bilgisayar sınıfı voleybol ve basketbol sahası bulunmaktadırKurumumuzda 1 müdür ,1 müdür yardımcısı,13 öğretmen ve 1 hizmetli görev yapmaktadır

Karabedirler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çivril
Okulun Telefonu: 258 7441177
Okulun Faksı: 258 7441177
Okulun Adresi: KARABEDİRLER KÖYÜ
Okulun Web Adresi: http://karabedirleriomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi:
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Karabedirler İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com