|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, çal, denizli, ilköğretim, okulu, sazak |
Sazak İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sazak İlköğretim Okulu Bilgileri Çal DenizliSazak İlköğretim Okulu Hakkında - Sazak İlköğretim Okulu Tanıtım - Sazak İlköğretim Okulu Resimleri - Sazak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sazak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sazak Köyü’nde eğitim-öğretim ilkokul olarak 1942 yılında başlamıştır ![]() 1 kademede önce 2 derslik bina ile lojman 1964 yılında yapılmıştır![]() 1 kademede 2 bina 1973 yılında yapılmıştır![]() Sazak Ortaokulu 1980 yılında eğitim-öğretime başlamış olup, okul binası 3 dershanelik olarak 1990 yılında yapılmış ve eğitim-öğretime başlamıştır ![]() Sazak İlkokulu ile Ortaokulu 05 11 1990 yılında birleştirilerek Sazak İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretimine devam etmektedir![]() Şu anda okul binamız 2 katlı olup içersinde 8 derslik ve 1 adet bilgisayar laboratuarı vardır ![]() Okulumuzda ayrıca yemekhane binası da bulunmaktadır ![]() Okulumuz bünyesindeki taşımalı öğrencilere yemek hizmeti verilmektedir ![]() Sazak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çal Okulun Telefonu: 258 764 1071 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sazak Köyü Okulun Web Adresi: http://sazakilkogretimokulu meb k12 t rOkulun E-Posta Adresi: 248657@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sazak İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|