|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, cumhuriyet, denizli, ilköğretim, kale, kayabaşı, okulu |
Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kale Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri Kale DenizliKayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Aşağıdaki Bilgilerden Ulaşabilirsiniz ![]() ![]() Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kale Okulun Telefonu: 258 6811157 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kayabasicumhuriyetio meb k12 t r/Okulun E-Posta Adresi: 801266@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kayabaşı Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|