|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adil, bilgileri, demireren, denizli, ilköğretim, merkez, musoğlu, mustafa, okulu |
Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliAdil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Adil Demireren-Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu 1975 yılında ilkokul olarak eğitim öğretim hayatına başlamıştır Okulumuz 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında 8 yıllık İlköğretim okuluna dönüşmüştür Okulumuzun faaliyet alanı yaklaşık 2 dönümdür Okulumuz 24 derslikli bir bina ve geniş bir bahçesi üzerine kurulmuştu Cadde üzerinde olan okulumuzun önünde yoğun bir trafik vardır Okulumuzda 1 Teknoloji-Tasarım Atölyesi 2 BTS ile birlikte toplam 17 derslik olup ayrıca 4 tane bürosu bulunmaktadır Okulumuzun internet bağlantısı vardır Okulumuzda okul öncesi eğitim de verilmektedir![]() Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır Okulumuzun öğrenci mevcudu yaklaşık 950’ dir![]() Sınıf mevcutları ortalama 35 kişidir ![]() Okulumuzda idareciler, öğretmenler ve destek personel ( sözleşmeli) dahil 39 personel bulunmaktadır Personelin 1 müdür ve 2 müdür yardımcısı olmak üzere 3’ü idari hizmetlerde görev yapmaktadır Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 258 211 86 94 Okulun Faksı: Okulun Adresi: FATİH MAHALLESİ 1925 SOKAK Okulun Web Adresi: www admm meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 459249@meb k12 tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|