Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkraları, hoca, nasrettin

Nasrettin Hoca Fıkraları

Eski 03-13-2008   #1
jasmine

Nasrettin Hoca Fıkraları

Abdest

BİR GÜN NASREDDİN HOCA BAHÇEDE NAMAZ KILIYOMUŞ BİR ÇOÇUKDA AĞAÇA ÇIKMIŞ NASREDDİN HOCA DUA EDİYOMUŞ ALLAHIM GÜNAHLARIMI AFFET DEMİŞ ÇOÇUKTA ETMEM DEMİŞ TEKRAR DEMİŞ ALLAHIM SEN GÜNAHLARIMI AFFET DEMİŞ ETMEM DEMİŞ NASREDDİN HOCA ETMEZSEN ETME ZATEN ABDESTİM YOKTU DEMİŞ

Acemi Bülbül

Nasrettin Hoca bir gün komşusunun bahçesine girerBahçedeki armutları görünce dayanamazBir tane yer,dayanamaz bir daha,bir daha derken armut ağacına çıkıverirBaşlar yemeyeTam bu sırada bahçenin sahibi çıkagelir

Hoca şaşkınlıkla başlar bülbül gibi ötmeye

Bahçenin sahibi şaşkın şaşkın Hocanın olduğu ağacınyanına varıp,
Ne yapıyorsun burada diye bağırır
Hoca sakince cevap verir
Ben bülbülüm,yuvam da burada,der
Tekrar cırlak sesiyle ötmeye başlar
Bahçe sahibi öfkeyle
Bülbül böylemi öter be adam diye bağırınca,
Hoca
ben acemi bülbülümAncak bu kadar ötüyorum,der

Ben uyuyorum

Bir gün Nasreddin Hoca şehire gelip, bir arkadaşıyla birlikte handa kalmış Gece yarısı arkadaşı sormuş:
Hocam, uyudunuz mu?
Buyurun birşey mi var?
Biraz borç para isteyecektim
Nasreddin Hoca derhal horlamaya başlayıp:
Ben uyuyorum! demiş

İçinde bende vardım

nasrettin hoca birgün yüzü gözü mor olarak çarsıya inerdursun karsıdan alaylı alaylı gelir 'hocam sizin ewden dün sesler geldi neydi o sesler ya ' der
nasrettin hoca 'hanımla kavga ettmcüppemi merdivenden attı'demişdursun sasırarak 'hocam cüppe okdr ses çıkarmazki'demişhoca ezilip büzülerek içinde bnde vardım' demiş!!

Kurtlar vadisi

Nasrettin Hoca bir gün eşeğine binmiş kasabaya gidiyormuş Yolda bir köylüye rastlamış Selamlaşıp tanışmışlar Köylü onun hiç sevmediği Nasrettin Hoca olduğunu anlayınca, kasaba o yanda değil bu yanda deyip, Hoca’yı bataklığa yönlendirmiş Hoca olayı hemen anlamış Köylü Akşehir’e gidiyorum deyince, Akşehir bu tarafta deyip, köylünün kurtlar vadisine gitmesini sağlamış

NAMAZ

Nasrettin Hoca, bir gün agacin altinda namaz kiliyormusAgacta bulunan baska biride onu izliyor musNamazi bitiren Nasrettin Hoca daha sonra namazinin kabul olmasi icin Allah'a dua etmeye baslamis-"Allahim sen namazimi kabul et " Agacda ki adam:"Etmeeeeem" diye cevap vermis Nasrettin Hoca sasirmis Tekrarlamis:Allahim sen namazimi kabul et "-"Etmeeem" Nasrettin Hocanin saskinligi iyicene artmis Yine : Allahinsen namazimi kabul et" demis Agacaki adam tekrar :" Etmeeeem ", diye Nasrettin Hocayi sinirlendirmis-Etmesen etmeZaten abdestiz kilmisdim

O zaman gör feryadı

Hoca esegini kaybetmis ve ariyor, bu arada da neseli bir turku tutturmus
Birisi kendini sormaktan alikoyamaz:
Hoca Efendi, esegini kaybettigini herkes bilirken, turku soylemeni duymak eglenceli gorunuyor Oysa kaybina feryat edip aglaman beklenirdi!
Son bir umidim, aptal mahlukun su kucuk tepenin arkasinda olabilecegidir, arkadas Eger degilse, bekle ve gor o zaman sen bendeki aglamayi feryadi!

Nasrettin hoca eşşeği ile şehirde

nasrettin hoca bir gun esegini alip sehire iner sehirde dolasirken esegini kaybeder arar arar bir turlu bulamaz en sonunda pes edip bir otele gider oda kiralar odanin kapisini acar ve yatagin duzgunn kirisiksiz oldugunu gorur ve bozmaya kiyamaz yatagin altina uzanir,,, tam o sirada yeni evli cift gerdek gecesi icin bir oda ister ordada acemi bir calisan olur ve derki,,, \'\'gelin bos oda varsa oraya girin der tam nasrettin hocani odasinin kapisini acarlar ve bakarlar oda bos (cunku nasrettin hoca yatagin altinda yatiyo) tam cift hazirlanir ve yataga girerler ki adam karisina sevgilim gozlerinde butun sehiri goruyorum der,, ve bunu duyan nasrettin hoca kafasini uaztip benimde esegi goruyormusun der

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com