![]() |
Sonuna Kadar Okuyun Önemle Okumanız Rica Olunur |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Sonuna Kadar Okuyun Önemle Okumanız Rica OlunurSadece bu sabah için, içimden aglamak geldigi halde yüzünü gördügümde gülümseyecegim ![]() Sadece bu sabah için, ne giymek istediginin seçimini sana birakacagim, gülümseyerek ne kadar yakistigini söyleyecegim ![]() Sadece bu sabah, çamasirlari yikamaktan vazgeçip seninle parkta oynamaya gidecegim ![]() Bu sabah bulasiklari lavaboda birakip, bulmacanin nasil çözüldügünü bana ögretmeni izleyecegim ![]() Öglenden sonra telefonun fisini çekip bilgisayari kapatacagim ve arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracagim ![]() Bu ögleden sonra dondurma arabasi için çigliklar attiginda sana hiç kizmayacagim ve gelirse bir tane alacagim ![]() Bu ögleden sonra büyüdügünde ne olacagin hakkinda hiç canimi sikmayacagim yada seni ilgilendiren konularda ikinci bir düsünce üretmeyecegim ![]() Bu ögleden sonra kurabiye pisirirken bana yardim etmene izin verecegim ve çalismayacagim ![]() Bu ögleden sonra Mc Donald's a gidecegiz ve iki tane çocuk menusu isteyecegiz ki,iki oyuncak alabilesin ![]() Bu gece seni kollarimda tutacagim ve nasil dogdugunu seni ne kadar çok sevdigimi anlatacagim ![]() Bu gece küvette sulari siçratmana izin verecegim ve sana hiç kizmayacagim ![]() Bu gece geç saate kadar oturmana ve balkonda oturup yildizlari saymana izin verecegim ![]() Bu gece yanina uzanip en sevdigim TV programlarini bir kenara birakip parmaklarimi saçlarinda dolastirirken bana en büyük armagani verdigi için Tanriya sükredecegim ![]() Kayip çocuklarini arayan anne ve babalari düsünecegim ![]() Yatak odalari hastane odalarinda donuk bakislarla, daha fazla içlerinde tutamadiklari çigliklariyla hasta çocuklarini seyreden anne-babalar düsünecegim ![]() Ve bu gece yanagina iyi geceler öpücügü için biraz daha uzun tutacagim kollarimda ![]() Tanriya senin için tesekkür edip bize yalnizca bir gün daha vermesi için yakaracagim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, Ben 29 yasinda bir babayim Esim ve ben birlikte mükemmel bir yasami paylastik ![]() ![]() Beyin kanseri teshisi koydular Ve kurtulmasi için tek yolun ameliyat oldugunu söylediler ![]() ![]() ![]() yönlendirilirse,her üç kisi için 32 sent Zimbabve dolari olarak fon olusturulacak ![]() ![]() Adres listenizdeki en az uç kisiye bu mesaji gönderin > ACIL!!!!!ULASABILDIGINIZ HERKESE ILETINIZ LÜTFEN Eger birgün siz de böyle bir mesaj göndermek zorunda kalirsaniz, okumadan silen ve iletmeyenler hakkinda ne düsünürsünüz? Lütfen tüm tanidiklariniza gönderin ![]() ![]() ![]() Sevgili Arkadaslar, Cerrahpasa Tip Fakültesi Onkoloji Çocuk bölümünde yatan 7 yasinda Lösemi hastasi Damla Ahsan için AB-Negatif taze kana ihtiyaç duyulmaktaymis ![]() DOKTORLARA GÖRE EN AZ 6 AY DEVAMLI KANA ihtiyaçlari var ![]() ![]() Yardim etmek isteyenler olursa asagida yazili cep telefonlarindan annesine ulasabilirler ![]() Sizde e-postayi lütfen tanidiginiz herkese gönderin ![]() durumda olan bu çocuga yardim edelim ![]() Herkese Saglikli Günler ![]() ![]() ![]() Damla'nin Annesinin tel ![]() ![]() Sahsen ben böyle mailleri baskalarina iletmezdim, gerçek olmadigini düsündügüm için ama bu gün bu düsüncem degisti ![]() ![]() Damlanin annesi yazan numarayi bana maili atan kişi aramış ve Yazanlarin dogru oldugunu teyid etmiş 2 yildir fon aliyorlarmis mail gönderiminden ![]() Yani yazilanlar gerçek ![]() Sizde bütün listenize iletin
|