Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dikkatine, evlenecek, gençlerin

Evlenecek gençlerin dikkatine!!!

Eski 03-12-2008   #1
bonsoir

Evlenecek gençlerin dikkatine!!!

Her genç hayaller kurarak evlenirİyiki evlendim diyenler olduğu gibi,Ah!keşke evlenmeseydem diye feryadü figan edenlerde vardırKEŞKEdememek içinşu noktalara dikkat edin
KENDİNİZİ TANIYIN
Eşinizi tanımadan öncekendinizi tanıyınEvlilikten ne bekliyorsunuz?Evlilik sizin için ne ifade ediyor?Neden evleniyorsunuz?Evlilik bir fantazimi?Yoksa hayat arkadaşlığımı?
RUHEN OLGUNLAŞIN
Belirli bir ruhi olgunluğa gelmedenevliliğe yanaşmayınÇünkü evlilik,evcilik oyunu değil"Biraz oynar usanırsam eşyalarımı alıpeve dönerim"diyemezsinizEvlenirken her zorluğa ve fedakarlığa katlanmayı göze alın
EĞİTİMİNİZİ TAMAMLAYIN
Mesleki eğitiminizi ya da kariyerinizi tamamlayın

REALİST OLUN
Gözünüzdeki pembe gözlüğü bir kenara bırakıp realist olmaya çalışınÇünkü hayal üzerine kurulan evlilik,ilk hayal kırıklığı ile yıkılabilir

'DEĞİŞTİRİRİM' DİYE DÜŞÜNMEYİN

Bazı şeyleri içime atarım,beğenmediğim huylarını değiştiririm diye düşünmeyinO zaman evliliğiniz hep bir şeyleri değiştirme savaşına dönüşürSürekli"Neden böyle yaptın?Niye böyle yapmıyorsun?Ben şundan hoşlanmıyorumAma sen yapmaya devam ediyorsunŞu huyundan vaz geç" demekle geçer

İNANÇLARINIZA UYGUN OLANI SECİN

Kendi dini inançlarınıza uygun olanı seçinKadın namaz kılar kocası içki masası hazırlatırsa,yada erkek namaz kılarken eşi tersini yaparsa mutluluk oranı o ölçüde azalırEşler sürekli "sen yanlış yapıyorsun ,ben doğru yapıyorum"tartışması yapar

HUY, AHLAK VE MİZACA DİKKAT

Huy,ahlak,mizaç ve hatta zevklerde bile uyum içinde olan kişileri tercih etmek evlilikte mutluluğa bir adım atmış olmak demektir

SEVGİ ÖNEMLİ

Aşık olmadan evlenmem demek ne kadar yanlış sa ;sevginin sıfır olduğu bir evliliği de mantık evliliği yapıyorum diye yapmak yanlıştır Sevmediğiniz içinizin ısınmadığı komşunuzla bile yapamazken hayat arkadaşıyla hiç yapamazsınız

AİLENİZİN GÖRÜŞÜNE ÖNEM VERİN

Sonradan ben nerede yanlış yaptım ? dememek için ilk anda yanlış yapmayınÇÜNKÜ kimi gençler ailelerinin denk görmediği eşlerle evleniyorlarO an hisleri mantıklarını örtüp aileyi dinlemiyorlar

Mutlu Bir YuVa KurManız dİleğiyLe

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com