![]() |
Evlenecek gençlerin dikkatine!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Evlenecek gençlerin dikkatine!!!Her genç hayaller kurarak evlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KENDİNİZİ TANIYIN Eşinizi tanımadan öncekendinizi tanıyın ![]() RUHEN OLGUNLAŞIN Belirli bir ruhi olgunluğa gelmedenevliliğe yanaşmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EĞİTİMİNİZİ TAMAMLAYIN Mesleki eğitiminizi ya da kariyerinizi tamamlayın ![]() REALİST OLUN Gözünüzdeki pembe gözlüğü bir kenara bırakıp realist olmaya çalışın ![]() ![]() 'DEĞİŞTİRİRİM' DİYE DÜŞÜNMEYİN Bazı şeyleri içime atarım,beğenmediğim huylarını değiştiririm diye düşünmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İNANÇLARINIZA UYGUN OLANI SECİN Kendi dini inançlarınıza uygun olanı seçin ![]() ![]() ![]() HUY, AHLAK VE MİZACA DİKKAT Huy,ahlak,mizaç ve hatta zevklerde bile uyum içinde olan kişileri tercih etmek evlilikte mutluluğa bir adım atmış olmak demektir ![]() SEVGİ ÖNEMLİ Aşık olmadan evlenmem demek ne kadar yanlış sa ;sevginin sıfır olduğu bir evliliği de mantık evliliği yapıyorum diye yapmak yanlıştır ![]() ![]() AİLENİZİN GÖRÜŞÜNE ÖNEM VERİN Sonradan ben nerede yanlış yaptım ? dememek için ilk anda yanlış yapmayın ![]() ![]() ![]() Mutlu Bir YuVa KurManız dİleğiyLe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|