|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aydın, bağarası, bilgileri, ilköğretim, kemalpaşa, okulu, söke |
Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Söke Aydın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Bilgileri Söke AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Söke'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Resimleri - Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Hakkında Kurum Bilgileri Kurum Kodu 423338 Eğitim Yılı 2009-2010 Güncelleme Tarihi 28-07-2010 Kurum Tipi A Öğretim Şekli Normal Öğretim Kurum Türü İlköğretim Okulu Telefon 0 256 5441127 Belge Geçer: 0 256 5441127 Adresi Kemalpaşa Mah Akçakaya Köyü Yolu Üzeri Bağarası 09170 Söke/AYDINMahalle Adı Bağarası Kemalpaşa Mah ![]() Bina Yapımı MEB Hizmete Giriş Yılı 1964 İlçe/Belde/Köy Belde Bina Durmu Kendi Binası Lojman Durumu Yok Merkeze Uzaklık 14 km İle Uzaklık 15 km Merkeze Ulaşım 3,00 - 3,50 TL Ort Kira Gideri 200 - 300 TMemur YOK Teknisyen YOK Sayman YOK Kadrolu Hizmetli 1 Geçici Hizmetli --- İdari Bilgiler Kurum Müdürün Adı Soyadı Müdür BaşYrd Adı SoyadıErol KAYA --- Müdür Yrd Adı Soyadı (1) Müdür Yrd Adı Soyadı (2)Mehmet KAHYA --- Müdür Yrd Adı Soyadı (3) Müdür Yrd Adı Soyadı (4)--- --- Müdür Yrd Adı Soyadı (5) Müdür Yrd Adı Soyadı (6Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Aydın Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / SÖKE Adı: BAĞARASI KEMALPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BAĞARASI BELDESİ KEMALPAŞA MH KİSİR YOLU ÜZERİ NO:12Telefon Numarası: 2565441127 Faks Numarası: 2565442774 E-mail Adresi :423338@meb k12 trWeb Adresi:Bağarası Kemalpaşa İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|