Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, bilgileri, gündoğdu, ilköğretim, müşerref, nazilli, okulu

Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu Bilgileri Nazilli Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Tanıtımı - Aydın Nazilli'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Resimleri - Hakkında

TARİHÇE

İbrahim kızı Müşerref Gündoğdu Hanımefendi tarafından 3000 m2 ‘lik arsanın kendi ismini vermek şartı ile 10011991 tarihinde Aydın İl Tüzel kişiliğine hibe edildi
1993 yılında okulun yapımına başlayıp 1995 yılında tamamlandı1995 Eylül ayında eğitim-öğretime açıldıHer şubeden 2’şer tane olmak üzere toplam 16 sınıf vardır
Fen ve Teknoloji laboratuarı,bilgisayar laboratuarı ,Sosyal Bilgiler VCD sınıfı,okuma salonu,spor odası,çok amaçlı bir salon bulunmaktadırOkul 4 katlı olup 615 m2 alana oturmuşturKatı yakıtlı kaloriferle ısıtılmaktadır

Okulun açıldığı tarih olan 1995 yılında Fevzi Uzun müdür vekili olarak 04031996 yılına kadar devam etti04031996 yılında Mustafa Kahya okul müdürü olarak göreve başladı
Mehmet Şahin Nazilli Ketendere Köyü İlköğretim Okulu’nda müdür yetkili öğretmen iken 21081996 tarihinde Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu’na müdür yardımcısı olarak göreve başladı
Okul Müdürü Mustafa Kahya 03092003 tarihinde Yenipazar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne vekaleten atandı Mehmet Şahin 03092003 tarihinden 02052006 tarihine kadar okul müdürlüğüne vekalet ettiTemmuz ayında emekli olduktan sonra yerine okulumuz öğretmenlerinden Hacer ŞİMŞEK mdyardımcısı olarak atandı
Okul müdürü Mustafa KAHYA 02 mayıs 2006 tarihinde görevine geri döndü

25082010 tarihinde Osman GÖLCÜK okul müdürü olarak göreve başladı

24082010 tarihinde Meral ÇOMRUK okulumuzdaki müdür yardımcılığı görevine başladı

Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: MÜŞERREF GÜNDOĞDU İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: İSTİKLAL MH 603 SKNO:1

Telefon Numarası: 2563121632

Faks Numarası:Bilgi Yok

E-mail Adresi : muserrefgundogduioo@mebk12tr

Web Adresi:Müşerref Gündoğdu İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com