|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aydın, bilgileri, hacıköseler, ilköğretim, katrancı, okulu, yenipazar |
Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Bilgileri Yenipazar Aydın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Bilgileri Yenipazar AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Resimleri - Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Hakkında Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu Aydın Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hacıköseler Katrancı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / YENİPAZAR Adı: HACIKÖSELER KATRANCI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Haciköseler Köyü Katranci Mahallesi Yenipazar Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|