Emirdağ Türküleri - Afyon |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Emirdağ Türküleri - AfyonEmirdağ Türküleri Emirdağ Türküleri İsimleri Al Fadimem (Evlerinin Önü) 1 - Metin Akın Altınımı Ben Boynuma Dizerim 2 - Metin Akın Arap Atlar Aşılı - Halit Rıfat Aydemir Arzum Kaldı (Suvermez Türküsü)- Kamil Karanfil Aşağıdan Gelen (Düz Oyun) - Halit Rifat Aydemir Basmam Yaylanıza - Halit Rifat Ben Giderim Oduna (Yaşar) - Kadir Üstündağ Cemile Sevdiğim Bana Küstün Mü - Kadir Üstündağ Ekiçce Üstünde Bir Bölük Duman - Şevki Bilge Emirdağ Türküsü - Halit Rifat Aydemir Emirdağ Türküsü - Cahit Öztelli Emirdağı Birbirine Ulalı (Fadime) - Emirdağlı Ali Ercan Erzurum'da Çevirdiler Yolumu - Nurettin Şan Evlerinin Önü Bir Kötü Yokuş - Hakkı Demirayak Gıldolak Türküsü - Halit Rifat Aydemir Harmana Sererler - Halil Taşdağıtıcı Harmana Sererler - Halit Rifat Aydemir Niyazi Türküsü - Kamil Karanfil Önüne Kuşanmış Yandımdan Öğnük - Halit Rifat Aydemir Sarı Yonca Bulamadım Kökünü - Hasan Özlü Sökemedim Şu Kevenin Kökünü- Kamil Abalıoğlu Suvermez Diyorlar - Halil Taşdağıtıcı Yolların Boyunda Biter Üzerlik - Abdullah Özkurt Zalim Poyraz - Tayfun Eryılmaz Zalim Poyraz - Halit Rıfat Aydemir |
|
|
|