Afyonda Bulunan Sürücü Kursları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Afyonda Bulunan Sürücü KurslarıAfyonkarahisar'daki Sürücü Kursları - Afyon Sürücü Kursları - Afyon Sürücü Kursları Adresleri - Afyon İlçe Sürücü Kursları Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / BAŞMAKÇI Adı: ÖZ SAHRA SÜRÜCÜ KURSU Adresi: FATİH MAHALLESİ BELEDİYE İŞHANI KAT:1-2BAŞMAKÇI/AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2724112420 Faks Numarası: E-mail Adresi: rezzan-20@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / BOLVADİN Adı: EBER SÜRÜCÜ KURSU Adresi: HASTANE MAH KARAKOL SOK NO:3 BOLVADİN/AFYONTelefon Numarası: 2726127374 Faks Numarası: E-mail Adresi: ebermtsk@mynet comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / ÇAY Adı: YEŞİLÇAY SÜRÜCÜ KURSU Adresi: CUMHURİYET CAD BELEDİYE İŞ HANI KAT:3 ÇAY/AFYONTelefon Numarası: 2726324833 Faks Numarası: E-mail Adresi: yeşilcaymtsk@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / DAZKIRI Adı: ACIGÖL SÜRÜCÜ KURSU Adresi: KURTULUŞ MAH LÜTFÜ SÖNMEZ CAD NO:21 DAZKIRI/AFYONKARAHİSARTelefon Numarası: 2724214164 Faks Numarası: E-mail Adresi: pamukadnan@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / DİNAR Adı: DİNAR LİDER SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ADLİYE MAH BELEDİYE CAD NO:25 DiNAR/AFYONTelefon Numarası: 2723530659 Faks Numarası: E-mail Adresi: lider_2000_99@mynet comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / DİNAR Adı: DİNAR ÖNCÜ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ADLİYE MAH CUMHURİYET CAD DİMAŞ ÜZERİ KAT:3 DİNAR/AFYONTelefon Numarası: 2723531234 Faks Numarası: E-mail Adresi: oncumtsk@mynet comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / DİNAR Adı: ÖZDİNAR SÜRÜCÜ KURSU Adresi: EMNİYET MAHALLESİ TERMİNAL CADDESİ NO:12 DİNAR/AFYON![]() Telefon Numarası: 2723535758 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / EMİRDAĞ Adı: EMİRDAĞ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: CUMHURİYET MEYDANI BEYAZSARAY İŞHANI 1 KAT NO:5-6-7-8-9 EMİRDAĞ/AFYONTelefon Numarası: 2724424757 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / EMİRDAĞ Adı: ÖZAY SÜRÜCÜ KURSU Adresi: YENİMAHHALLE ESKİŞEHİR CAD URFALI İŞHANI NO:46 EMİRDAĞ/AFYONTelefon Numarası: 2724426112 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / İHSANİYE Adı: SAHİPATA SÜRÜCÜ KURSU İHSANİYE ŞUBESİ Adresi: ZAFER MAHALLESİ AHMET ÖZYURT CADDESİ YILDIRIM PETROL KARŞISI NO:107 İHSANİYE/AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2722715554 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / İSCEHİSAR Adı: SAHİPATA SÜRÜCÜ KURSU İSCEHİSAR ŞUBESİ Adresi: ESKİ HAMAM MAH AFYON CAD NO:72Telefon Numarası: 2723415041 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: AFYON SÜRÜCÜ KURSU Adresi: MARULCU MAHALLESİ YEŞİLYOL CAD NO:6 AFYONKARAHİSARTelefon Numarası: 2722153747 Faks Numarası: E-mail Adresi: afyonegitimhizmetleri@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: AFYON ZAFER SÜRÜCÜ KURSU Adresi: KARAMAN MAH NERGİS SOK NO:18 AFYONKARAHİSARTelefon Numarası: 2722140473 Faks Numarası: E-mail Adresi: zafer_surucu_kursu@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: ANADOLU GÜVEN SÜRÜCÜ KURSU Adresi: MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK MAHALLESİ ADNAN MENDERES BULVARI SARAY APT NO:14 AFYONKARAHİSARTelefon Numarası: 2722176838 Faks Numarası: E-mail Adresi: meydan03@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: EMMİOĞLU MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSU Adresi: DUMLUPINAR MAH ATATÜRK CAD HİLAL APT NO: 49/ATelefon Numarası: 2722155165 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: FENTAŞ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: DUMLUPINAR MAH ORDU BULVARI CAD BOZCALAR İŞHANI NO:55 AFYONTelefon Numarası: 2722152140 Faks Numarası: E-mail Adresi: fentas ltd@gmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: KAFADAR SÜRÜCÜ KURSU Adresi: KURTULUŞ CAD NO:18/C AFYONKARAHİSARTelefon Numarası: 2722147071 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: KARAHİSAR SÜRÜCÜ KURSU Adresi: CUMHURİYET MAH KURTULUŞ CAD NO:57 AFYONTelefon Numarası: 2722155441 Faks Numarası: E-mail Adresi: a_karahisar@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: KOCATEPE SÜRÜCÜ KURSU Adresi: MARULCU MAH GEDİK AHMETPAŞA CAD ERKAM APT NO:6 AFYONTelefon Numarası: 2722151088 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: KÖKSAL SÜRÜCÜ KURSU Adresi: KARAMAN MAHALLESİ MİNE CADDESİ ÖZUĞUR APT NO:26/16 AFYONKARAHİSARTelefon Numarası: 2722137799 Faks Numarası: E-mail Adresi: koksalsurucukursu@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: SİNANPAŞA SÜRÜCÜ KURSU ATA ŞUBESİ Adresi: DUMLUPINAR MAH ATATÜRKCAD C/BOLK NO:49/14 AFYONKARAHİSARTelefon Numarası: 2722130033 Faks Numarası: E-mail Adresi: sinanpasa@ttnet net trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / SANDIKLI Adı: HÜDAİ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ÇAKIR MAH UZUN ÇARŞI YENİ BELEDİYE İŞ MERKEZİ KAT:3 SANDIKLI/AFYONTelefon Numarası: 2725125832 Faks Numarası: E-mail Adresi: oz-kalp@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / SANDIKLI Adı: SANDIKLI YUNUS EMRE SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ECE MAH ÇİNİ ARALIĞI NO:17 SANDIKLI / AFYONTelefon Numarası: 2725151146 Faks Numarası: E-mail Adresi: nokta_blg@hotmail comBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / SANDIKLI Adı: YÜKSEL İMZA MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ECE MAHALLESİ YUNUS EMRE BULVARI NO : 106 SANDIKLI Telefon Numarası: 2725129997 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / SİNANPAŞA Adı: SİNANPAŞA SÜRÜCÜ KURSU Adresi: ALİ ÇETİNKAYA MAHALLESİ BELEDİYE LOJMANLARI SİNCANLI/AFYON Telefon Numarası: 2723117337 Faks Numarası: E-mail Adresi: sinanpasa@ttnet net trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / SULTANDAĞI Adı: YAVUZLAR SÜRÜCÜ KURSU Adresi: KAYRAN MAH ZAFER CAD BELDİYE DÜKKANLARI KAT:2 SULTANDAĞI/AFYONTelefon Numarası: 2726562331 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / ŞUHUT Adı: ŞUHUT ÖZDOĞUŞ SÜRÜCÜ KURSU Adresi: PAZAR MAH ATATÜRK CAD NO:36 ŞUHUT/AFYONTelefon Numarası: 2727183688 Faks Numarası: E-mail Adresi: ozelozdogus@hotmail com
|
|
|
|