|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, eyice, ilköğretim, okulu, sinanpaşa |
Eyice İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eyice İlköğretim Okulu Bilgileri Sinanpaşa AfyonkarahisarEyice İlköğretim Okulu Hakkında - Eyice İlköğretim Okulu Tanıtım - Eyice İlköğretim Okulu Resimleri - Eyice İlköğretim Okulu İletişim ![]() Eyice İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmektir ![]() VİZYONUMUZ Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğuna inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz![]() Eyice İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sinanpaşa Okulun Telefonu: 272 325 1035 Okulun Faksı: Okulun Adresi: EYİCE KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://eyice meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: eyiceioo@gmail com Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eyice İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|