|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, ahmet, bilgileri, ilköğretim, iscehisar, kaplan, okulu, şehit |
Şehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu Bilgileri İscehisar AfyonkarahisarŞehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Karaağaç Köyündedir kademesi 5 şube 2 kademesi ise 6 şubeden oluşmaktadır 291 öğrencisi mevcuttur ![]() ![]() Şehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: İscehisar Okulun Telefonu: 272 347 13 33 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karaağaç köyü Okulun Web Adresi: http://sehitahmetkaplanilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: İscehisar ilçe Merkezine 4 km Afyonkarahisar il merkezine 26 km![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Ahmet Kaplan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|