|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, ataköy, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarAtaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ataköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ataköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ataköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ataköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 10 sınıf öğretmeni 11 branş öğretmeni 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 2 Memur ve 1 Hizmetli personel ile eğitim-öğretime devam etmektedir ![]() Vizyonumuz • Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, • Çağdaş, demokratik ve lâik • Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, • Değişim ve gelişime açık • Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, • Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, • Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen • Yaratıcı ve üretken, • Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, • Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, • Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz ![]() Misyonumuz Öğrencilerimizin; • Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri • Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları • Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları • Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri • Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri • Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları • Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır ![]() Ataköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (0272) 216 21 67 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://atakoy meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: iletisim@atakoyio k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ataköy İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|