|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, dinar, ilköğretim, okulu, yıprak |
Yıprak İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yıprak İlköğretim Okulu Bilgileri Dinar AfyonkarahisarYıprak İlköğretim Okulu Hakkında - Yıprak İlköğretim Okulu Tanıtım - Yıprak İlköğretim Okulu Resimleri - Yıprak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yıprak İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1956 yılında eğitim öğretime başlamıştır 1980 yılına kadar birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim faaliyeti göstermiş,1984 yılında 4 derslik daha ilave edilmiştir 1998 yılında ise 8 yıllık zorunlu eğitimin başlamasıyla 6 derslikli yeni binası yapılarak 10 derslikli 3 binada eğitim öğretime devam etmektedir![]() Okulumuz 2010-2011 eğitim öğretim yılında 11 şubede eğitim faaliyetlerini sürdürmektedir Bunlardan 6 tanesi I kademe, 3 tanesi II kademe sınıflarıdır I kademede 6 sınıf öğretmeni, II kademede 4 branş öğretmeni, anasınıfında 2 okul öncesi öğretmeni görev yapmaktadır![]() Okulumuz bünyesinde; 2 Ana Sınıfı 1 Bilgi Teknolojileri Sınıfı 1 Müdür Odası 1 Öğretmenler Odası 1 Arşiv Odası bulunmaktadır ![]() Bilgi Teknolojileri sınıfında 15+1 bilgisayar kurulumu mevcuttur ![]() Yıprak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dinar Okulun Telefonu: (272) 371 10 32 Okulun Faksı: (272) 371 10 32 Okulun Adresi: Yıprak Kasabası Okulun Web Adresi: http://yiprakioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 769364@meb k12 tr / yiprakioo@hotmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yıprak İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|