|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, atatürk, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz : Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek iyiye ulaşmak ve bu yolda değişimle bütünleşerek geleceğimize ışık tutabilecek bir okul yaratmak ![]() Vizyonumuz : Atatürk'ün göstermiş olduğu yolda ilerleyen çağdaş, demokratik lider insan özelliklerine sahip ülkemizin milli, manevi değerlerine sahip çıkan ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak, ülkesine ve milletine bağlı gençler yetiştirmektir Bizler onlara 21 yy 'ın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi ve becerileri kazandırmak için varızAtatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 214 64 56 Okulun Faksı: 272 214 65 60 Okulun Adresi: Dumlupınar Mahallesi Yeşilyol Caddesi No : 17 Okulun Web Adresi: http://www afataio k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|