Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Ege Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afyonkarahisar, bilgileri, çay, ilköğretim, okulu, pazarağaç

Pazarağaç İlköğretim Okulu Bilgileri Çay Afyonkarahisar

Eski 08-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pazarağaç İlköğretim Okulu Bilgileri Çay Afyonkarahisar

Pazarağaç İlköğretim Okulu Hakkında - Pazarağaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Pazarağaç İlköğretim Okulu Resimleri - Pazarağaç İlköğretim Okulu İletişim

Pazarağaç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Pazarağaç İlköğretim Okulu’nun ilk eğitim öğretime eldeki eski kayıtlara dayanarak 1940 yıllarında başladığı sanılmaktadır İlk günlerde cami yanında eğitime başlanmış, iki yıl sonra da köy çıkışına yapılan ahşap binaya taşınmıştır
Üç yıllık eğitim mezunu verildikten sonra daha sıhhi ve iki derslikli bir bina olarak yapılan aynı yol üzerindeki bir başka binaya taşınmıştır 1960 yılına kadar bu binada eğitim-öğretime devam edilmiştir
1959-1960 yılında eğitim- öğretimde kullanılan iki derslik ve bitişik lojmanı olan taş bina yapılmıştır Bir süre sonra bu bina da ihtiyaca cevap vermediği için, aynı bahçe içinde 6 derslikli betonarme bina inşa edilerek 1978-1979 Öğretim yılında hizmete girmiştir ve halen kullanılmaktadır
1988 yılında 2kat yapılmış ve derslik sayısı 12’ye çıkarılmıştır 1996-1997 öğretim yılında 3kat inşa edilerek derslik sayısı 18’e çıkarılmıştır

OKUL BİNASININ ÖZELLİKLERİ

Okul binası üç katlıdır Müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, depo, oda, arşiv, Fen Bilgisi lab bilgi teknolojileri sınıfı, hizmetli odası ve 18 tane derslik vardır
Okul kitaplığımız bulunmamaktadır Ancak bütün sınıflarda sınıf kitaplığı mevcutturOkulumuzda spor salonu bulunmamaktadır

Pazarağaç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çay
Okulun Telefonu: (0272) 643 40 08
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Pazarağaç Kasabası
Okulun Web Adresi: http://pazaragacilkogretimmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: pazaragacilkogretim@gmailcom - pazaragac_ilkogretim@hotmailc om
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Pazarağaç İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com