|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, çay, ilköğretim, okulu, pazarağaç |
Pazarağaç İlköğretim Okulu Bilgileri Çay Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pazarağaç İlköğretim Okulu Bilgileri Çay AfyonkarahisarPazarağaç İlköğretim Okulu Hakkında - Pazarağaç İlköğretim Okulu Tanıtım - Pazarağaç İlköğretim Okulu Resimleri - Pazarağaç İlköğretim Okulu İletişim ![]() Pazarağaç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Pazarağaç İlköğretim Okulu’nun ilk eğitim öğretime eldeki eski kayıtlara dayanarak 1940 yıllarında başladığı sanılmaktadır İlk günlerde cami yanında eğitime başlanmış, iki yıl sonra da köy çıkışına yapılan ahşap binaya taşınmıştır![]() Üç yıllık eğitim mezunu verildikten sonra daha sıhhi ve iki derslikli bir bina olarak yapılan aynı yol üzerindeki bir başka binaya taşınmıştır 1960 yılına kadar bu binada eğitim-öğretime devam edilmiştir![]() 1959-1960 yılında eğitim- öğretimde kullanılan iki derslik ve bitişik lojmanı olan taş bina yapılmıştır Bir süre sonra bu bina da ihtiyaca cevap vermediği için, aynı bahçe içinde 6 derslikli betonarme bina inşa edilerek 1978-1979 Öğretim yılında hizmete girmiştir ve halen kullanılmaktadır![]() 1988 yılında 2 kat yapılmış ve derslik sayısı 12’ye çıkarılmıştır 1996-1997 öğretim yılında 3 kat inşa edilerek derslik sayısı 18’e çıkarılmıştır![]() OKUL BİNASININ ÖZELLİKLERİ Okul binası üç katlıdır Müdür odası, müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, depo, oda, arşiv, Fen Bilgisi lab bilgi teknolojileri sınıfı, hizmetli odası ve 18 tane derslik vardır![]() Okul kitaplığımız bulunmamaktadır Ancak bütün sınıflarda sınıf kitaplığı mevcuttur Okulumuzda spor salonu bulunmamaktadır Pazarağaç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çay Okulun Telefonu: (0272) 643 40 08 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Pazarağaç Kasabası Okulun Web Adresi: http://pazaragacilkogretim meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: pazaragacilkogretim@gmail com - pazaragac_ilkogretim@hotmail c omOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Pazarağaç İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|