|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, çobanlar, ilköğretim, kocaöz, okulu |
Kocaöz İlköğretim Okulu Bilgileri Çobanlar Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kocaöz İlköğretim Okulu Bilgileri Çobanlar AfyonkarahisarKocaöz İlköğretim Okulu Hakkında - Kocaöz İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocaöz İlköğretim Okulu Resimleri - Kocaöz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kocaöz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabamızdaki okul; 1935 lerde (Felleli Köyü Okulu) adı ile Eğitim ve Öğretim hizmetine başlamıştır ![]() Devlet - Vatandas işbirliği ile yapılan yeni binası 1996 - 1997 eğitim öğretim yılının 2 döneminde hizmete açılmıştır![]() Okulumuz 2 katlı olup, 12 derslikten oluşmaktadır Okulumuzda 2010-2011 eğitim-öğretim yılında 498 öğrenci mevcut olup,derslik yetersizliğinden dolayı ikili öğretim yapılmaktadır Okulumuz öğrenci mevcudu ile Çobanlar'ın en kalabalık okuludur![]() Kasabamızda 2011 yılı bütçesinden ek derslik için bütçe ayrılmış olup derslik yapımına en kısa zamanda başlanacaktır 2011-2012 eğitim-öğretim yılında normal öğretime geçileceğini umuyoruz![]() Okulumuzda 2010-2011 eğitim-öğretim yılı itibariyle 1 müdür,1 müdür yardımcısı,5 branş öğretmeni,9 sınıf öğretmeni,1 anasınıfı öğretmeni,6 ücretli öğretmen,1 vekil öğretmen ile eğitim-öğretime devam edilmektedir ![]() Yardımcı hizmetli sınıfında ise 1 kadrolu hizmetlimiz bulunmaktadır ![]() 2000 yılında Dünya Bankası desteği ile Bilgi Teknoloji Sınıfı kurulmuştur Fakat teknolojisi yeterli olmadığı için kullanılamamaktadır![]() Bağış ve yardımlarla alınan bilgisayar,vcd player,video,televizyon,projek siyon cihazı,tepegöz ve diğer materyaller ile kaliteli bir eğitim verilmektedir ![]() Okulda kütüphane odası, fen laboratuarı, tenis odası, futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası ve kum havuzu mevcuttur ![]() Sosyal etkinlik olarak sınıflar arası futbol,voleybol,masa tenisi,stranç karşılaşmaları yapılmaktadır ![]() Ayrıca her sene Bilgi Yarışmaları düzenlenmektedir ![]() Kocaöz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çobanlar Okulun Telefonu: 272 263 4235 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://kocaozioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 381919@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kocaöz İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|