|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, kemal, merkez, namık, okulu |
![]() |
Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarNamık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında - Namık Kemal İlköğretim Okulu Tanıtım - Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri - Namık Kemal İlköğretim Okulu İletişim Namık Kemal İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz kuruluş aşamasında Ulu Camii yakınındaki Çizmecioğlu Vehbi Efendi'nin evinde az sayıda bir öğrenci ile 1945 yılında eğitim öğretime başlamış ve bir kaç yıl sonra Yeni Cami arkasındaki Hacı Kerimoğlu Medresesine nakil olmuştur ![]() ![]() 1329-1331 yılları arasında Ermeni bir vatandaş tarafından yaptırılan ve kilise olarak kullanılan binanın Kurtuluş Savaşı sırasında boşaltılması sonucundaeğitim öğretime burada devam edilmiştir ![]() ![]() 1965 yılında yeni bina yapılarak Namık Kemal İlkokulu olarak hizmete başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Namık Kemal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 215 15 56 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://namikkemalilkogretim03 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439314@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Namık Kemal İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|