|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, emirdağ, ilköğretim, okulu, tez |
Tez İlköğretim Okulu Bilgileri Emirdağ Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tez İlköğretim Okulu Bilgileri Emirdağ AfyonkarahisarTez İlköğretim Okulu Hakkında - Tez İlköğretim Okulu Tanıtım - Tez İlköğretim Okulu Resimleri - Tez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Adayazı İlköğretim Okulu çalışanları olarak biz, Birlik ve beraberlik içerisinde, öğrenme sevincini hisseden, sorunlar karşısında çözüm üretebilen, yaşadığı toplumun manevi değerlerine saygılı nesiller yetiştirmek; Öğrenciye bilgi ve beceri kazandırarak kendi özgüvenini geliştirerek toplumun ve milletin gelişimini sağlayacak nesiller yetiştirmek; Kendi kültürel değerlerine sahip çıkan aktif, üretken, ülkenin geleceğine yön veren gençler yetiştirmek, geçmişte yaşanan olaylardan sonuç çıkararak geleceği bugün yaratan nesiller yetiştirmek; Öğrenciye yaşadığı okul ortamında demokrasiyi yaşatarak bunu ailesine ve gelecekte kuracağı ailesine taşıyan bireyler yetiştirmek için varız ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki; Öğrenilenleri davranışa dönüştürmek, düşünceye saygı göstermek, sorunlara çözüm üretmek okulumuzda erdem olsun ![]() Eğitim ve öğretimde cinsiyet ayrımı yapılmadan herkese fırsat eşitliği tanınsın ![]() Okulumuzda yaşanan her gün bir diğer günden farklı olsun ![]() Paylaşmanın hazzına varmış ve bunu okula yeni katılan bireylere öğreten öğrenciler olsun Okumayı alışkanlık haline getiren, boş vakitte değil her fırsatta okuyan bireyler olsun ![]() Anlayış, dostluk, paylaşma ve iletişim önemsenen kavramlar olsun ![]() Öğrencilerimize inanalım ve onlar da bize güvensin veliler de bizi desteklesin ![]() Bilginin hafızada olması değil, onu nerede ve nasıl bulabileceğini bilmek marifet olsun ![]() Öğrenilenleri kafada hapsetmek değil, onu herkesle paylaşmak bir değer olsun ![]() Tez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Emirdağ Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://tez meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 432241@meb k12 tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tez İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|