|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, arıköy, bilgileri, dazkırı, ilköğretim, okulu |
Arıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Dazkırı Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arıköy İlköğretim Okulu Bilgileri Dazkırı AfyonkarahisarArıköy İlköğretim Okulu Hakkında - Arıköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Arıköy İlköğretim Okulu Resimleri - Arıköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Arıköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzda, öğretmen lojmanı kullanılmadığı için Anasınıfı olarak kullanılmaktadır ![]() Okulun tuvaletleri, kömürlük ve deposu dersliklerden ayrı bir bina halinde okulun bahçesi içerisinde yer almaktadır ![]() Kız öğrenci sayısı :15 Erkek öğrenci sayısı :15 Şube:1-2-3 sınıflar ve 4-5 sınıflar olmak üzere birleştirilmiş sınıf![]() Sınıflara göre öğrenci dağılımı:1-2-3 sınıflar : 8 Kız 8 Erkek4-5 sınıflar :7 kız 7 erkek1 2 3 sınıf öğretmeni Turgut CEVİZ4-5 sınıf öğretmeni Nilifer CEVİZOkul Öncesi eğitimde 10 öğrencimiz mevcuttur Okul Öncesi öğretmeni :Burçin YAVEZOĞLUMisyonumuz Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() Vizyonumuz Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Arıköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Dazkırı Okulun Telefonu: 272 425 11 91 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://arikoy meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Arıköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|