|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, atatürk, bayat, bilgileri, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bayat Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Bayat AfyonkarahisarAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz ilçe merkezinde Hürriyet Mahallesinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hedefimiz, vizyonumuz; Büyük Önderimizin izinde, çizgisinde daima ileri gitmek, çağdaşlığı yakalamaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Bayat Okulun Telefonu: 272 4912005 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Hürriyet Mahallesi Konutlar Sokak No: 15 Okulun Web Adresi: http://bayatataturk ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 808185@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|